Rekisteriseloste ja tietosuojakäytäntö

Rekisteriseloste koskee asiakasrekisteriä, missä säilytetään meihin yhteyttä ottaneiden tahojen nimi, sähköposti, puhelinnumero, yhteydenottotapa, mahdollinen tieto siitä, mistä lähteestä on päädytty ottamaan meihin yhteyttä, sekä mahdollinen viesti.  

Rekisterin ylläpitäjänä toimii Elias Kaarlela Oy, yhteyshenkilönä toimitusjohtaja Elias Kaarlela. Käsittelyä koskevat tiedustelut yrityksen sähköpostiin, info@rakennuspalvelukaarlela.fi.

Voimme yhdistellä sinua koskevia henkilötietoja, joita olemme saaneet julkisista lähteistä ja erilaisista asiointiyhteyksistä, esimerkiksi palveluiden tuottamisen tai markkinointiviestinnän yhteydessä. Tietoja tallennetaan verkkosivujen yhteydenottolomakkeesta, vastaanotetuista sähköposteista, puhelutiedoista, teksti- ja WhatsApp viesteistä, sosiaalisen median kautta lähetetyistä yhteydenotoista sekä markkinointikampanjoiden kautta saaduista yhteydenotoista.

Tietoja kerätään myös ulkopuolisten tahojen palveluista saaduista yhteystiedoista, esimerkiksi urakkatarjouksia kokoavista palveluista.

Sinun ei ole pakko antaa meille henkilötietojasi, mutta kieltäytymisellä voi olla eri seurauksia tilanteesta riippuen. Joissakin tilanteissa emme esimerkiksi voi tarjota palveluamme tai toimia pyyntösi mukaisesti.

Rekisterin käyttötarkoituksena on asiakas- tai palvelussuhteen hoitaminen, markkinointi, ja palveluiden laadun kehittäminen, esimerkiksi asiakastyytyväisyys kyselyiden lähettäminen.

Rekisterin tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle. Tässä poikkeuksena rahoituksella ostettavat palvelut, jolloin henkilötiedot annetaan rahoitusyhtiölle.

Käsittelemme yleensä henkilötietoja sinun tai edustamasi yrityksen kanssa solmimamme sopimuksen toteuttamiseksi tai sellaisen solmimiseksi.

Toteutamme toimenpiteet suojaamaan henkilötietoja häviämiseltä, tuhoutumiselta, väärinkäytöksiltä sekä luvattomalta pääsyltä tai luovuttamiselta. Rajaamme esimerkiksi pääsyn henkilötietoihin vain sellaisille valtuutetuille työntekijöille, jotka tarvitsevat näitä tietoja työssään. He käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan ohjeistuksemme mukaisesti ja salassapitovelvollisuuden alaisena.

Huomaathan, että tarkoituksenmukaisetkaan toimenpiteet eivät voi estää kaikkia mahdollisia tietoturvaloukkauksia. Tietoturvaloukkaustilanteissa ilmoitamme siitä sinulle sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Päivitetty viimeksi 23.10.2022