Talon ulkoverhouksen käsittely, vai julkisivulle kokonaan uusi ilme?

Talon maalaus

Kun talon verhous on muuten kunnossa ja ilmettä ei haluta päivittää kuin korkeintaa värin osalta, soveltuu pelkkä talon maalaus erinomaisesti. Kun talo on muuten ryhdissään, niin talon verhouksen, nurkkalautojen ja ikkunanpielin maalaus kirkastaa ilmettä huomattavasti ja luo suojan verhoukselle taas pitkäksi ajaksi eteenpäin.
Maalausprojekti voidaan toteuttaa myös osittain uusimalla, eli vanha verhous maalataan, mutta uusitaan lahonneet nurkkalaudat ja pielet. Nämä ulkoverhouksen osat yleensä lahoavat ensimmäisenä, vaikka verhous olisi muuten kunnossa. Tällöin on myös mahdollista kevyesti päivittää ulkonäköä värin ja ikkunanpielien mallin muutoksilla.

Ulkoverhousremontti

Kokonaisvaltainen ulkoverhousremontti mahdollistaa täydellisen ulkonäön muutoksen. Tällöin valinnanvaraa on paneelien leveyden, suunnan tai suuntien, värin, ikkunanpielien, nurkkalautojen ja katkaisu- sekä helmalistojen verran. Myöskin talon seinät voidaan oikaista ryhdikkääksi sekä lisätä tuulensuojalevyt, jotka auttavat sisätilan vedontunteeseen valtavasti.
Ulkoverhousremontin yhteydessä on kätevää myös uusia kaikki tai osa ikkunoista.

Itselläni on lähes sadan ulkoverhousremontin kokemus, joten minulla on vankka tietämys vanhojen talojen verhouksien saneerauksista, kuinka korjata mahdolliset lahovauriot ja muut eteen tulevat rakenteiden ongelmat. Käytän ulkoverhouksissa nykystandardien mukaista rakennetta, mikä on todettu hyväksi ja toimivaksi ratkaisuksi.

Toteutuneita ulkoverhousremontteja

Toivomasi yhteydenottotapa
Valitse, miten haluaisit minun ottavan teihin yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä, vastaan mahdollisimman pian haluamallasi tavalla!

Ota yhteyttä jo tänään!

Pyydä ilmaiselle arviokäynnille, niin kartoitetaan teille paras ratkaisu.

SOITA: 040-4664491
Lähetä viesti lomakkeella
Lähetä sähköpostia