leikkimökki

Ulkorakennukset varastointiin, oleiluun ja leikkiin.

Toteutan mittojen mukaan, ns. ”pitkästä tavarasta” haluamanne mallisen ja kokoisen ulkovaraston, huvimajan ja leikkimökin. Minulta myös roskakatokset. Ulkorakennukset voidaan perustaa pihan maaston ominaisuuksien mukaan joko ruuvipaalujen, betonipilareiden tai harkkojen varaan.
Runkona käytän aina lujuusluokiteltua puutavaraa, tarvittavana vahvuutena. Sisäpuolet voidaan jättää käsittelemättä tai verhoilla esimerkiksi paneelilla, tällöin myös rakennuksen eristäminen on mahdollista. Eristeen tyyppi ja vahvuus valitaan rakennuksen käyttötarkoituksen mukaan.

Ulkorakennukset mittojen mukaan laadukkaasti

Myöskin ulkorakennukset rakennan tinkimättömällä ammattitaidolla ja laadulla. Markkinoilla on runsaasti elementeistä kasattavia ulkorakennuksia melko edulliseen hintaan. Ja mikäs siinä, tulen mielelläni pystyttämään myöskin sellaisen!
Usein valmispaketteihin tulee kuitenkin nopeasti lisähintaa, kun valitsee tarvittavat ja miellyttävät lisävarusteet. Useimpien toimittajien ulkorakennuksien hintaan ei kuulu esimerkiksi katon katemateriaaleja ja toimituksellekin tulee hintaa. Miksi siis valita rakennus vähän sinne päin, kun voin rakentaa sen juuri mieltymyksen mukaan.
Mikäli tiedossa on vain tarve, niin autan kokonaisuuden suunnittelussa, aina pohjaratkaisusta yksityiskohtien valintaan.

Tekemiäni ulkorakennuksia

Pyydä tarjousta ulkorakennuksesta

Toivomasi yhteydenottotapa
Valitse, miten haluaisit minun ottavan teihin yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä, vastaan mahdollisimman pian haluamallasi tavalla!

Ota yhteyttä jo tänään!

Pyydä ilmaiselle arviokäynnille, niin kartoitetaan teille paras ratkaisu.

SOITA: 040-4664491
Lähetä viesti lomakkeella
Lähetä sähköpostia