Keittiöremontti kokemuksella

Keittiö on kylpyhuoneen ohella kodin näyttävin osa, mahdollisesti näyttävin, koska usein keittiö sulautuu muuhun huoneistoon, eikä ole suljettavan oven takana. Keittiöissä on valtavasti valinnan varaa materiaalien, kuvioiden ja sävyjen suhteen. Mutta uuden budjettitasonkin keittiön saa näyttämään pramealta, kun tietää ja osaa asennuksen niksit.
Esimerkiksi ylä- tai sivutäyttöjen huolellinen mitoitus ja höyläys ei erotu, mutta huonosti tehtynä pilaa muuten upean keittiön. Keittiön asennus ja mitoitus on muutenkin tarkkuutta vaativaa. Useimmat kyllä osaavat ruuvata kaapit seinään ja toisiinsa kiinni, mutta lopputulos on helposti tekeleen näköinen. Omat vaatimukset on tietysti allaskaapin läpivientien tiiveydellä.

Minulla on usean sadan keittiön asennuskokemus, joten tiedän kaappien metkut ja lopputulos on aina viimeisen päälle, takuutyönä.

Myös muiden huoneiden kaapit ja komerot onnistuvat ammattitaidolla. Esimerkiksi makuuhuoneiden tai eteisen vaatekomerot saa useimmiten keittiökalusteiden toimittajilta, aivan kuten kylpyhuoneiden kalusteet.
Huonekalujen kasaus kuuluu myöskin palveluun, oli ne sitten suurten valmistajien tuotteita, tai minun omaa tuotantoani. Mikäli olet kiinnostunut uniikeista huonekaluista, niin ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva tuote.

Toteutuneita keittiö- ja kalusteasennuksia

Pyydä tarjousta keittiöstä ja kalusteista

Toivomasi yhteydenottotapa
Valitse, miten haluaisit minun ottavan teihin yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä, vastaan mahdollisimman pian haluamallasi tavalla!

Ota yhteyttä jo tänään!

Pyydä ilmaiselle arviokäynnille, niin kartoitetaan teille paras ratkaisu.

SOITA: 040-4664491
Lähetä viesti lomakkeella
Lähetä sähköpostia