sauna

Laatua ja luovuutta

Kun tulee tarve kodin remontille tai yrityksesi tarvitsee apukäsiä, niin silloin tarvitaan ammattitaitoinen kirvesmies. Erityisesti, mikäli etsitte hinta- ja laatusuhteeltaan erinomaista osaajaa, olen varma valinta. Ensisijaisesti tärkeintä minulle on työn jälki ja heti hyvänä kakkosena nopeus ja siisteys. Rakennusalan kokemukseni turvin, nopeus ei kärsi pitämällä yllä kovaa laatukriteeriä.

Olen luotettava ja omaan hyvän pelisilmän ihmisten kanssa toimimiseen. Voit olla huoletta, vaikka remontoisin kodissasi ilman että olisitte paikalla, keskityn vain ja ainoastaan remonttiin.
Minut voi myös huoletta laittaa työmaalle, joissa ollaan vuorovaikutuksessa asukkaiden kanssa ja heidän asunnoissaan. Ei tarvitse pelätä urakoitsijan imagohaittoja, päinvastoin.

Pystyn toimimaan täsmällisten toimintaohjeiden, kuvausten ja piirustusten mukaan, mutta tarvittaessa pystyn auttamaan luomaan näyttävän näköisen ratkaisun, joko kokonaan tyhjästä, tai sitten yhdessä ideoimalla. Lupaan, että lopputuloksesta tulee upea!
Myös erillaiset tekniset pulmat saadaan toteutettua järkevästi ja kustannustehokkaasti. Vielä ei ole tullut vastaan tekemätöntä ongelmaa.

Miksi valita minut?

Työhistoriaa

Olen työskennellyt rakennusalalla lähes 20- vuoden ajan. Mukaan mahtuu hyvin erilaisia tehtäviä ja työmaita. Suurimmalle osalle tehtävistä yhteistä on ollut, että olen saanut nopeasti vastuuta. Jo ensimmäisessä vakituisessa työpaikassani parveke- ja kaidelasiasentajana, pyöritin itsenäisesti isoa kerrostalotyömaata, missä oli asiakkaat ja asukkaat paikalla, vastaten asennuksista, aikataulutuksesta, asukkaiden iloista ja suruista. Myöhemmin työtehtävät ovat monipuolistuneet ja vastuut kasvaneet.

Lähes tasapuolisesti olen työskennellyt itsenäisesti ja ryhmässä tai parin kanssa. Lasituksia ja keittiöasennuksia olen tehnyt pääsääntöisesti yksin, kun taas esimerkiksi vesikattoja ja ulkoverhouksia olen tehnyt paljon työparin kanssa. Ja välillä itsenäisenä kirvesmiehenä, osana laajempaa tiimiä.

Vahvuuksiani ovat aina olleet laadukas työnjälki, ystävällinen ja rento asiakaspalvelu, sekä erityisesti kyky löytää ratkaisu teknisiin ja visuaalisiin pulmiin.

Ota yhteyttä jo tänään!

Pyydä ilmaiselle arviokäynnille, niin kartoitetaan teille paras ratkaisu.

SOITA: 040-4664491
Lähetä viesti lomakkeella
Lähetä sähköpostia